2011. október 10., hétfő

Légfrissítők


A reklámok hazudnak!
Szinte minden nap látom, amint boldog háziasszonyok mosolyogva próbálnak rávenni arra minket, hogy bizony az ő légfrissítőjük a legjobb. Még azt is próbálják bebeszélni, hogy a család dísze lehet egy légfrissítő. Azaz az életünk szerves része, NORMÁLIS dolog FELESLEGES kémiával telenyomni a lakást.
Hát akkor lássuk, mi is van a légfrissítőkben:
Benzil-acetát, ami jó, ha például hasnyálmirigy rákra vágynánk. Aztán benzaldehid, ami a központi idegrendszerre hat és vesekárosodást okoz. Van benük még aceton, ami központi idegrendszerre hat, meg a terhes anyák magzataira is. Ott van aztán az etil-acetát, ami szem és légúti irritációt, vesekárosodást, májkárosodást és vérszegénységet okoz. A limonén simán rákkeltő. A linalol aztán a mozgásunkra hat az idegrendszeren keresztül károsítva minket. A pinén az immunrendszerünket bénítja, a terpinek pedig asztmát és központi idegrendszeri károsodást okoznak.
És sorolhatnám, mert van még bennük még ez meg az.
És mindezt önként, sőt menőnek gondolva tegyük be a lakásunkba, sőt még fizessünk is értük. Állítsuk be, hogy ha lehet óránként spricceljen be belőle egy adagot, de még jobb, ha amikor elhaladunk előtte, akkor fújja a pofánkba mindezt.
Ha nem baj, én inkább szellőztetek, ha friss levegőre van szükségem.
A reklámok hazudnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése